Ons kantoor

Wolters Makelaardij B.V. is een gerenommeerde organisatie die in staat is om een snelle en kwalitatief hoogstaande service te bieden als het gaat om bemiddeling bij huur, verhuur, aankoop, verkoop en beheer van woonruimte.

Wolters Makelaardij B.V. is een gevestigde naam op de Laan van Meerdervoort te Den Haag.

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Makelaardij laat zich het beste omschrijven als "Doeltreffend actief in wonen". Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak die ons al vele jaren typeert. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat al meer dan 25 jaar garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer , taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

Bij Wolters Makelaardij kunt u rekenen op een zeer prettige en persoonlijke aanpak. Een kennismakingsgesprek is bij ons een pre grondslag. Wolters Makelaardij beschikt over veel woning aanbod dat ervoor zorgt dat er dagelijks nieuwe woonruimte beschikbaar is.

De gegevens van deze woningen worden nog dezelfde dag door onze medewerkers vergeleken met de wensen van huurders of kopers.

Of het nu gaat om koop, verkoop, huur, verhuur, beheer een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoop/ verhuur beslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

Deze efficiënte manier van werken maakt het voor ons mogelijk om u snel van dienst te zijn. Hierdoor zijn we in staat om onze bemiddelingsactiviteiten tegen een vergelijkbaar lager tarief aan te bieden. En u betaalt pas als u geslaagd bent, dus No Cure, No Pay.

Extra zorg en service voor verhuurders

Wolters Makelaardij werkt uitsluitend met officiële contracten. Daarmee zijn uw belangen als huurder/ verhuurder het beste gediend.

De voordelen van Wolters Makelaardij op een rij:
* Efficiënte aanpak * Persoonlijke begeleiding * Officiële contracten * No cure no pay


Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Makelaardij is "doeltreffend actief in wonen".

Bel nu 070-3615080 of mail info@woltersmakelaardij.nl voor gratis informatie.